Vill du vara med och utveckla nästa generation i en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order-och lagerhantering?

Vi rekryterar just nu en Senior Frontend-utvecklare till ett ledande mjukvarubolag med hög tillväxttakt och platt organisationskultur. Här finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas och en möjlighet att arbeta på distans.


Arbetsuppgifter

Som Senior Frontend-utvecklare kommer du att få stora möjligheter att få vara med och utveckla våra produkter inom hållbar logistik, lager och orderhantering. Tillsammans med ditt team kommer ni att få designa, implementera och kvalitetssäkra våra produkter för att hjälpa våra kunder att bli världsledande inom hållbar logistik. Vidare kommer du att få handleda våra juniora utvecklare. Låter det här som något för dig? Då vill vi träffa dig! 

Vi söker dig som 

  • Har erfarenhet av Frontend-utveckling

Intresserad? 

Kul! Välkommen med din ansökan senast 5 april

Om oss

Wade & Partners är det kandidafokuserade rekryteringsföretaget. Vi bryr oss om dig som kandidat och samarbetar bara med företag som är måna om sina anställda. Vi har som mål att det ska vara enkelt och kul att söka arbete via oss. Samtliga tjänster är direktrekryteringar, där du som kandidat blir anställd av kund. Hoppas vi ses!

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Kontakt
  • Linda Wade
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb